Særegne gitarer fra Snekkarstova i Åseral.

Simon Stulien (30) er arealplanlegger, bor i Åseral i Agder og har lenge hatt både musikk og trearbeid/spikking som hobby. De siste tre årene har han også satt igang med gitarbygging.

Dette hobbyarbeidet har til nå resultert i fire akustiske gitarer, en elgitar og en cello. «Det er den akustiske gitaren som ligger mitt hjerte nærmest, samtidig som jeg håper å utforske flere instrumenter med tiden.»

Simon setter sitt eget preg på byggverkene sine. Det ser vi bl.a. tydelig på gitarhodene som har en spesiell utforming. «Fremover ønsker jeg å fortsette med eget design, men samtidig være innom det tradisjonelle for å få bedre forståelse av hva som gir en god lyd.»
.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.